skip to Main Content
Tel: +31(0)20 - 69 55 803 Openingstijden: ma t/m za - 08.30 - 17.00

De Wolff Tuinmaterialen

De Wolff Tuinmaterialen is van oudsher een hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van uw gehele tuin. Ook daarom kunnen wij u van de nodige informatie voorzien of het nu gaat om het aanleggen van uw tuin, tuinonderhoud, (sier) bestrating, plaatsen van schuttingen, vlonders of het aanleggen van een vijver en/of waterpartijen.

Wij zijn een ervaren, enthousiast en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. De Wolff Tuinmaterialen levert de genoemde diensten in de Randstad en voor elke soort tuin. Door onze jarenlange ervaring is geen klus voor ons te ingewikkeld.

Het is voor ons, maar zeker ook voor u, van groot belang dat wij zo optimaal mogelijk met u als klant communiceren. Een duidelijke communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken is de beste garantie voor kwaliteit en continuïteit.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

…en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Back To Top

Beste klant,

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Op verzoek van de Nederlandse overheid zijn alle niet essentiële winkels gesloten. En is vanaf heden t/m 19 januari onze showtuin gesloten voor particulieren! Particulieren kunnen per telefoon of email bestellen en een tijd afspreken om af te halen. Buiten de afgesproken tijd worden klanten niet geholpen, ook is het niet toegestaan om in de showtuin tegels te komen uitzoeken!

Business to business gaat gewoon door, Hoveniers/aannemers/stratenmakers kunnen hun materialen af blijven halen op afspraak. Bedankt voor uw begrip.

We hopen u in januari weer te ontmoeten in showtuin en wensen u ondanks de corona maatregelen fijne feestdagen en alle gezondheid toe.

Team de Wolff Tuinmaterialen