skip to Main Content
Tel: +31(0)20 - 69 55 803 Openingstijden: ma t/m za - 08.30 - 17.00

Sierbestrating

Verschillende materialen

Sierbestrating is verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit gebakken-sierbestrating, natuursteen-sierbestrating en sierbestrating van beton

Wij leveren de bestrating, maar wij kunnen ook al het werk voor u uit handen nemen! Voor het afvoeren van oude bestrating, grondwerkzaamheden en het leggen van nieuwe bestrating bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken met diverse leveranciers zoals Tuinvisie, Michel Oprey & Beisterveld & Gardenlux. Voor ons complete assortiment kunt u vrijblijvend onze showroom bezoeken in Diemen (Amsterdam). U bent meer dan welkom.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

…en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Back To Top

Beste klant,

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Op verzoek van de Nederlandse overheid zijn alle niet essentiële winkels gesloten. En is vanaf heden t/m 19 januari onze showtuin gesloten voor particulieren! Particulieren kunnen per telefoon of email bestellen en een tijd afspreken om af te halen. Buiten de afgesproken tijd worden klanten niet geholpen, ook is het niet toegestaan om in de showtuin tegels te komen uitzoeken!

Business to business gaat gewoon door, Hoveniers/aannemers/stratenmakers kunnen hun materialen af blijven halen op afspraak. Bedankt voor uw begrip.

We hopen u in januari weer te ontmoeten in showtuin en wensen u ondanks de corona maatregelen fijne feestdagen en alle gezondheid toe.

Team de Wolff Tuinmaterialen