skip to Main Content
Tel: +31(0)20 - 69 55 803 Openingstijden: ma t/m za - 08.30 - 17.00

Zand, Grind & Grond

Bodemsoorten in overvloed

Wij bieden diverse soorten zand en grind aan om ons assortiment compleet te maken. Zo voorzien wij van vulzand, metselzand, grof en fijn grind, gebroken puin en zwarte grond.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment in diverse soorten kunstgras. In het maken van een keuze uit het gras dat past bij uw specifieke situatie kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Het kunstgras van tegenwoordig is haast niet van echt te onderscheiden en daarmee voor u een investering als aankoop.

Kunstgras biedt een groot aantal voordelen voor degenen die hun gazon graag groen zien maar hun tijd liever niet besteden aan het onderhoud van gras. Het kunstgras behoeft enkel een paar keer per jaar van vuil te worden ontdaan en indien nodig te worden geveegd. Op deze manier blijft de duurzaamheid van het gras gewaarborgd.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

…en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Back To Top

Beste klant,

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Op verzoek van de Nederlandse overheid zijn alle niet essentiële winkels gesloten. En is vanaf heden t/m 19 januari onze showtuin gesloten voor particulieren! Particulieren kunnen per telefoon of email bestellen en een tijd afspreken om af te halen. Buiten de afgesproken tijd worden klanten niet geholpen, ook is het niet toegestaan om in de showtuin tegels te komen uitzoeken!

Business to business gaat gewoon door, Hoveniers/aannemers/stratenmakers kunnen hun materialen af blijven halen op afspraak. Bedankt voor uw begrip.

We hopen u in januari weer te ontmoeten in showtuin en wensen u ondanks de corona maatregelen fijne feestdagen en alle gezondheid toe.

Team de Wolff Tuinmaterialen