skip to Main Content
Tel: +31(0)20 - 69 55 803 Openingstijden: ma t/m za - 08.30 - 17.00

Verlichting

Light up your garden

Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige 12 volt buitenverlichting. 12 volt staat voor veiligheid en veiligheid staat bij ons voorop. Veilig voor de persoon die de buitenverlichting aanlegt maar ook voor de spelende kinderen en dieren in de tuin.

Door het lage voltage komt er geen elektricien aan te pas en is het eenvoudig zelf te doen! Wij hebben de mooiste buitenlampen voor uw tuin geselecteerd. Of het nu gaat om spots, wandverlichting, staande verlichting of decklights, wij bieden op vele vlakken een uitgebreid assortiment aan.

Onze 12 volt buitenverlichting verlicht jouw tuin, oprit, schutting, voordeur of balkon op een sfeervolle manier. Wij werken met diverse leveranciers zoals Pro-Light & In-Lite. Kom bij ons langs en ontdek ons assortiment!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

…en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Back To Top

Beste klant,

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Op verzoek van de Nederlandse overheid zijn alle niet essentiële winkels gesloten. En is vanaf heden t/m 19 januari onze showtuin gesloten voor particulieren! Particulieren kunnen per telefoon of email bestellen en een tijd afspreken om af te halen. Buiten de afgesproken tijd worden klanten niet geholpen, ook is het niet toegestaan om in de showtuin tegels te komen uitzoeken!

Business to business gaat gewoon door, Hoveniers/aannemers/stratenmakers kunnen hun materialen af blijven halen op afspraak. Bedankt voor uw begrip.

We hopen u in januari weer te ontmoeten in showtuin en wensen u ondanks de corona maatregelen fijne feestdagen en alle gezondheid toe.

Team de Wolff Tuinmaterialen